Cautare

18485 de rezultate pentru "stirile protv braila 15 09 2010 despre ceanura" (5.04 secunde)
La data de 08 noiembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 10 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, extinzand cercetarile privind pe R.
La data de 18 noiembrie 2010, ora 17.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 20 Politie i-au depistat pe N. ... La data de 17 noiembrie 2010, in jurul orei 11.00, lucratori din cadrul Sectiei 25 Politie l-au depistat pe N.
- in luna septembrie 2010, cei doi s-au prezentat la sediul unei societati comerciale din sos.
La data de 12.10.2010, in jurul orelor 16.00, a patruns intr-o locuinta din str. ... La data de 06.12.2010, in jurul orelor 17.00, a patruns intr-un imobil din str.
In urma cu exact noua ani, tot intr-o zi de 15 ianuarie, lansam o campanie de presa dedicata elucidarii circumstantelor lichidarii lui Eminescu, colegul nostru cu mult mai inteligent, mai talentat si mai curajos. ... Dezavuare, demitizare, reconsiderare, negatie sunt noii vectori normativi ai discursului oficial despre Eminescu.
Pe de alta parte, cele mai dezavantajoase orase din tara sunt Alexandria, Focsani, Braila, urmate de Calarasi, Satu Mare, Bacau, Giurgiu, Zalau, Galati si Buzau. Cat despre regiunile din Romania, cea mai avantajoasa este Transilvania, in timp ce la polul opus se afla Dobrogea.
LIVETEXT Gandul Duminica, la ora 10:00 a inceput un nou sezon "Dupa 20 de ani" la ProTV, pe voyo.ro si m.stirileprotv.ro. ... - Circa 15% ar trebui ca sa se revina la salariile anterioare.
FARCAS) Am evocat, in ultimele doua articole, plecand de la un studiu al cercetatorului Greg Eghigian, de la Departamentul de Istorie al Universitatii de Stat din Pennsylvania, reactia societatii postbelice din Germania de Vest la stirile despre OZN-uri si extraterestrii.
"A depus si plangere la politie, dar vom face plangere si la Parchet, si la Bucuresti, la Presedintia Romaniei, pentru ca nu avem incredere in institutiile locale si judetene", a spus Nadrag despre patania colegului Nechita.
E vorba despre transferul porturilor din proprietatea statului in cea a municipiilor. ... Ludovic Orban a mai spus ca a discutat cu oficialii galateni pe marginea stabilirii unor strategii privind dezvoltarea porturilor din Galati si Braila.
Teo Trandafir, despre despartirea de Constantin Iosef La aproape 7 luni de la casatorie, vestea despartirii dintre Teo Trandafir si sotul ei, Constantin Iosef, a cazut ca o bomba. ... "Nicio clipa nu a fost vorba despre o certa intre noi, sau de discutii in contadictoriu, sau altceva.
• Masurile din 2010 au meritul ca reduc cheltuielile cu acest aparat. ... • Pasii inceputi de guvern in 2010 trebuie continuati si accelerati in 2011. ... • remarca despre ceva ce vad foarte des spus la televizor:
Comisia nu a mai fost infiintata si nimeni nu a mai scos un cuvant despre bani. ... Discutam aici despre 11 miliarde de lei care se pare ca au fost "folositi" pentru finantarea deficitului bugetar".
Totusi, un studiu amplu care colecteaza informatii din 119 tari (58 de tari bogate si 61 cu venituri medii si mici) arata ca numarul AVC-lor a crescut cu 25% in 20 de ani la persoanele intre 20 si 64 de ani, insa chiar si asa partea lor in ansamblul AVC-lor reprezenta 31% in 2010 fata de 25% in 1990.
Cod Portocaliu - in intervalul 7 februarie, ora 12:00 - 8 februarie, ora 20:00 in judetele Giurgiu, Prahova, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Galati, Vrancea si Ilfov (inclusiv in municipiul Bucuresti) va ninge abundent si va fi viscol puternic, determinand diminuarea semnificativa a vizibilitatii si troienirea zapezii.
Cerealele din judet sunt aduse de tarani cu carele la schela de la Calarasi, iar de aici, cu ambarcatiuni usoare se cobora pana la Braila, care in aceasta perioada devine cel mai important port la Dunarea fluviala.
Este vorba despre sume foarte mari de bani- 480 milioane euro pentru toate cele sase judete care alcatuiesc ADR 2 Sud-Est- fonduri care vor merge in proiecte de dezvoltare regionala.
Primul excavator romanesc dupa aproape 10 ani Compania braileana Promex Braila a construit primul sau excavator dupa o pauza de productie de aproape 10 ani. ... Compania Promex Braila a montat in aceasta luna primul excavator dupa opt ani in care fabrica a fost inchisa.
Am sa revin intr-un viitor articol cu mai multe amanunte despre tunelurile Craiovei dar si despre un posibil tunel din zona Calafat care ar face legatura cu malul bulgaresc. ... Astfel de tuneluri exista si in alte orase romanesti, cum sunt cele de pe malul Dunarii, Calarasi si Braila.
Autoritatile locale din Galati sint cu mult sub nivelul celor din Braila. ... "In Galati se vorbeste de mult despre acest subiect, dar nu s-a materializat nimic. ... De asemenea politicianul a aratat ca tot in Braila se va construi si aeroportul la care galatenii viseaza de ani de zile.
google-analytics.com